Boomkwekerij Machines

Boomkwekerij machines:

Door jarenlange hands-on ervaring binnen deze sector heeft DvO Engineering een praktische en oplossingsgerichte kijk ontwikkeld op mechanisatie- en automatiseringsoplossingen in de boomkwekerij. Via partners zoals Dutchman  Industries Inc. en Belhomme Sarl vergroten we onze expertise en het productaanbod. We dienen u graag van advies en bekijken graag met u of de producten van onze partners een oplossing voor u kunnen bieden. Daarbij staan wij altijd open voor uw ideeën en aanvragen, we bieden graag een oplossing op maat.

 

Mechanische onkruidbestrijding binnen de boomkwekerij heeft de toekomst. Door oude technieken te combineren met nieuwe innovaties bieden we passende oplossingen voor het mechanisch bestrijden van onkruid op maat. Ook vertegenwoordigen we de Franse fabrikant Belhomme in Nederland. Met hun uitermate gevoelige en lichte tasters zijn deze zwenkschoffel machines uitermate geschikt voor mechanische onkruidbestrijding in de boomkwekerij.

De potmachines van DvO Engineering zijn uitermate geschikt voor het op of over potten van haagelementen of grote potmaten. De machine zorgt er voordat er altijd potgrond binnen handbereik ligt. Met een trilsysteem wordt desgewenst de pot in trilling gebracht waardoor de potgrond verder inklinkt zo wordt het aandrukken van de potgrond beperkt. Dit vergemakkelijkt en versnelt het werk.

Hieronder vindt u een verscheidenheid aan oplossingen welke DvO Engineering samen met zijn klanten binnen de boomkwekerij ontwikkeld en gerealiseerd heeft:

– Boomkwekerij Machines – Rooien – Kluiten – Opbinden – Transport Bomen – Laanbomen – Schoffelen – Mechanische Onkruidbestrijding – Schoffelmachine –  Oppotten – Planten – Potmachine – Potgrond – Mechanisatie – Speciaalbouw – Machine op maat – Machine samen ontwikkelen

DvO Engineering