Boomkwekerij Transportmiddelen

Boomkwekerij transportmiddelen

Efficiënt transport en logistiek op uw kwekerij begint met de juiste transport middelen. DvO Engineering biedt een verscheidenheid aan oplossingen om het transport op de kwekerij te vergemakkelijken:

Smalspoor bomen transportwagens

Door het lage midden gedeelte ideaal om kluiten in het veld met de hand te laden. Eenmaal op uw erf eenvoudig met een heftruck op te pakken om de bomen en planten te verladen. De wagens zijn achter elkaar te koppelen. Uiterst robuust en degelijk uitgevoerd. Ontworpen voor en door de kweker.

Bomen transport pallets

We bieden diverse oplossingen voor pallets voor intern transport op uw kwekerij. Vraag naar de mogelijkheden we denken graag met u mee.

Rubber schuif voor heftruck

Ideaal om snel uw loodsvloer of verlaad terrein schoon te schuiven. Degelijke schuif, welke snel aan en af te koppelen is. Stalen delen zijn verzinkt zodat ze lang meegaan. Rubber beschadigd de vloer niet.

Golfkar CC-kar aanhanger

Speciaal ontworpen om twee cc-karren zij aan zij te vervoeren met een golfkar. Ideaal om order te pikken op uw container veld of om bijvoorbeeld planten weg te zetten. Iedereen mag met deze combinatie rond rijden op eigen terrein, zo bent u niet gebonden aan een heftruck certificaat. Door de klep te sluiten staan de cc-containers strak en uiterst stabiel op de plaats.

Kantelbak voor bamboe stokken

Kantelbak om bamboestokken of bomen in te verzamelen om deze vervolgens af te kunnen storten. De bak is eenvoudig rond te rijden in uw loods of op het erf met een heftruck. Om te lossen trekt u aan het koord, de bak ontgrendeld, u tilt de bak op en deze kantelt naar voren, de lading glijd eruit.

We bieden oplossingen om maat en denken graag met u mee naar een pas klare oplossing.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u gerust contact op.

DvO Engineering

Golfkar aanhanger – Golfkar containerveld aanhanger – CC-kar aanhanger -CC-container aanhanger – Bomen transportwagen – Smalspoor bomen transportwagen – Kluiten transportwagen –